Regionale Mobiliteitsteams: Brabant Leert

Regionaal MobiliteitsTeam (Midden Brabant)

Regionaal MobiliteitsTeam (Midden Brabant)

Gratis begeleiding voor werkenden, werkzoekenden, werknemers en zzp-ers.

In het kader van deze regeling kunnen alle werkenden, werkzoekenden en zzp-ers gebruik maken van loopbaanadvies en mogelijk scholingsbudget.

Vanaf voorjaar 2021 zijn in 35 regio's de Regionale Mobiliteitsteams opgericht. Misschien heb je er al over gelezen. Het gaat om crisisdienstverlening vanuit het Ministerie. Eerst voor de mensen die door Corona hun baan dreigde kwijt te raken, maar nu voor iedereen die bedreigd wordt met werkloosheid, werknemers, werklozen, ZZP-ers en ook NUG-gers (niet uitkeringsgerechtigden).

Met wat voor specifieke vragen kun je bij mij komen?

  • Je word binnenkort ontslagen
  • Hoe kom ik weer aan het werk?
  • Welke omscholing zou ik kunnen doen?
  • Droom je er van iets anders maar wil je zeker weten dat daar arbeidsmarktkansen liggen.

Binnen deze teams wordt op een creatieve manier een oplossing gezocht bij de loopbaanvraag. De kortste maar meest duurzame weg staat centraal. We werken samen met UWV, Gemeente, Leerwerkloket en de vakbonden. Ik participeer vanuit de vakbond FNV binnen het mobiliteitsteam van Midden Brabant, zie  RMT MB

Meer informatie over de teams lees je op de website van https://www.hoewerktnederland.nl/onderwerpen/regionale-mobiliteitsteams

 

Verder leren of omscholen?

Check de website van Brabant Leert voor informatie over gratis cursussen. 

 


De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie