Over Anja

De mens en zijn of haar werk. Daarmee ben ik al mijn hele werkende leven bezig. Werk fascineert mij, ik ben nieuwsgierig naar wat je doet en waarom je dat doet. En als je dan jezelf wilt ontwikkelen in dat werk of je wilt het graag anders gaan doen, dan vind ik het spannend om met je op reis te gaan en de antwoorden te vinden.

Rotonde

We gaan samen op de parkeerplaats bij een rotonde staan, vertel ik vaak in mijn coaching. De rotonde symboliseert de afslagen die we kunnen nemen, maar ook dat we kunnen doorrijden als de afslag toch niet naar de juiste bestemming leidt.

Mijn Logo

Daar is mijn logo op gebaseerd. De punt is het middelpunt van de rotonde en de witte lijnen een grafische weergave van wat een rotonde zou kunnen  zijn. Wellicht zie jij er een labyrint in. Bij het hebben van een vraag over je loopbaan of het aansturen van mensen in hun loopbaan,  kan het voorkomen dat je het even niet meer weet. Samen vinden we de uitgang van het labyrint.

Het logo is een linosnede. Daarom zijn de lijnen ook niet helemaal recht. Het is met de hand gemaakt en vergt dus precisie om te snijden. Dit creatieve proces vind je terug in mijn werk. Ik maak met jou een nauwkeurige analyse, draag werkvormen aan waarmee je tot de oplossing kunt komen, of leer je vaardigheden aan die er voor zorgen dat je resultaat gaat boeken.

Studie & Werk

Na mijn studie aan de Akademie Mens en Arbeid ben ik ervaring op gaan doen in coaching, begeleiding, training én advisering op het gebied van mens en werk (LinkedIn). Ik heb bij diverse bedrijven ervaring opgedaan rondom alle loopbaanthema’s. Naast het werk vind ik het bijzonder leerzaam en inspirerend om te blijven leren. Hiermee vergroot ik mijn kennis en vaardigheden bijvoorbeeld op het gebied van: coaching, stressmanagement, burn-out, chronische aandoeningen, kanker, methodieken e.d.

Certificering

Ik ben aangesloten als Register Loopbaanprofessional bij de beroepsvereniging Noloc. Tevens werk ik samen binnen de Stichting Burnout en Stress met 40 coaches en volg ik rondom dat thema 3 nascholingsdagen per jaar.

Ervaring

Met 25 jaar ervaring heb ik vele mensen en situaties voorbij zien komen. Mensen met allerlei soorten werk, van MBO-er tot Academicus heb ik gesproken. Als het gaat om klachten heb ik ervaring met PTSS, kanker, reumatische aandoeningen en veel chronische ziekten. Ik spreek mensen die kort ergens werken maar ook met lange dienstverbanden.

Mensen die werk zoeken, ander werk willen, gedwongen ander werk moeten gaan doen, melden zich bij mij. Het vinden van een antwoord of oplossing voor jouw specifieke vraag, is mijn grootste drijfveer. Ik analyseer, stel vragen, ben nieuwsgierig, empathisch maar ook confronterend indien nodig.

Mensen die een stap willen zetten of juist vastlopen in hun loopbaan begeleid ik al geruime tijd. Bedrijven benaderen mij om hun medewerkers te ondersteunen zodat zij gezond en met plezier blijven werken, bijvoorbeeld in het kader van duurzame inzetbaarheid of juist preventief.

Daarvoor breng ik professionaliteit, kennis, gezelligheid en creativiteit mee. We maken er samen een goed en plezierig traject van.

Resultaat is voor mij belangrijk, maar welk resultaat dat moet zijn….dat bepalen we samen.

En verder

Mijn werk doe ik met veel plezier maar daarnaast ben ik ook moeder en partner. Ik hou van sportief bezig zijn om fit te blijven, het liefst in de natuur. Ja, we kunnen ook wandelend gaan werken aan jouw vragen. Het verdiepen in mijn vakgebied heeft een belangrijke rol, naast cultuur, reizen, koken, ontdekken van en betrokken zijn bij mijn eigen woonomgeving. Naast mijn werk vind ik het ook leerzaam en gezellig om vrijwilligerswerk te doen.


De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie