Referenties

Wat mijn klanten vertellen over mij en mijn werkwijze:

“De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet. Pro-actief en eerlijk. Al deze elementen maken Anja niet alleen een fantastische begeleider, het is ook wie ze is als mens. Door aan de slag te gaan met Anja en haar expertise op het gebied van jobcraften, was ik in staat mezelf goed neer te zetten in een gesprek voor een functie die ik graag wil hebben. Het afpellen van zowel werktaken, gecombineerd met persoonlijke eigenschappen, behoeften en risico’s zorgt voor veel inzicht. Daarnaast stelt Anja scherpe open vragen, zodat je zelf op zoek gaat naar je antwoorden. Antwoorden die zij al op haar netvlies heeft, omdat ze kandidaten oprecht leert kennen. Anja empowert. Dat was een hele fijne ervaring„ (2e spoor begeleiding)

“Zeer goede ervaring gehad met Anja als coach/loopbaanbegeleider. Zij wist goed aan te sluiten bij mijn vraag en kon deze plaatsen tegen de achtergrond van mijn levens- en loopbaanfase. Als bijna vanzelf bracht dat meer helderheid waar de focus moest komen te liggen en waar mijn prioriteiten lagen. Daarnaast bleek haar vakmanschap ook uit het feit dat zij weet hoe in organisaties ‘de hazen lopen’. De combinatie van het ‘wat’ en het ‘hoe’ (inhoudelijk, strategisch, timing) vertaalde zich in bruikbare, praktische en werkbare tips en adviezen. Als persoon ervaar ik Anja als inlevend, out of the box denkend, vriendelijk en niet veroordelend. Alles bij elkaar inspireerde ze mij om eigen oplossingen en krachtbronnen aan te boren en ik kan hier voor de langere termijn de vruchten van plukken„ (preventieve heroriëntatie én later focus op een zinvolle en gezonde manier pensioen te bereiken)

“Anja is een professionele, actieve en gedreven loopbaancoach. Vasthoudend, initiatiefrijk, netwerker, een hele fijne collega om mee samen te werken en te sparren. Ze is in staat om mensen weer in hun kracht te zetten en stappen te laten zetten richting hun toekomst. Anja is duidelijk en eerlijk in haar communicatie en gaat een evt. confrontatie niet uit de weg. Als coach en collega een heel fijn mens!„

“Anja is het beste te omschrijven als iemand die gedreven en vasthoudend is en van daaruit naar oplossingen zoekt. Daarmee bedoel ik dat zij zich ‘vastbijt’ in hetgeen waarmee zij bezig is. Dat gebeurt zowel in de begeleiding van kandidaten als in het contact en relatiebeheer met opdrachtgevers, met als doel een resultaat neer te zetten dat voor alle betrokkenen als een win-winsituatie geldt„

“Onze klanten werken graag met Anja samen vanwege haar vele bruikbare praktische adviezen en zorgvuldige werk. Sterk in acquisitie; de afgelopen jaren heeft ze vele regionale klanten duurzaam aan Restart weten te binden„ 

“Anja heeft mij op professionele wijze gecoacht en mij zelf keuzes laten maken. Ze is oprecht betrokken en door haar ervaring en de rust die ze uitstraalt een grote steun in de gevraagde hulp„

“Tijdens het loopbaantaject dat ik bij Anja heb gevolgd heeft ze me in een aantal sessies richting gegeven in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Haar jarenlange ervaring als coach maakt dat ze heel kundig is en veel mensen in haar netwerk heeft, en hierdoor veel praktische tips kan geven. Ik vond haar een fijne sparringpartner met veel kennis van zaken die me de ruimte én motivatie heeft gegeven om zelf aan de slag te gaan met mijn dromen en wensen„ (ontwikkeladvies)

“Professioneel, energiek, sympathiek, scherp en een authentieke, fijne gesprekspartner. Zo heb ik Anja ervaren. Anja geeft jou het vertrouwen dat de gesprekkencyclus tot een succesvolle uitkomst leidt. Dat allemaal in een gezellige 'keukentafelsetting' in het centrum van Tilburg. Dreig je, net zoals ik, vast te lopen binnen jouw werk? Gegarandeerd dat Anja je 'loskrijgt', jou inzicht geeft in jouw kwaliteiten en je nieuwe perspectieven biedt waarmee je absoluut vooruit kunt. Bij deze investering in mezelf had ik me geen betere vakvrouw kunnen wensen„ (loopbaanheroriëntatie particulier)

“Anja heeft mij mij zeker veel vertrouwen gegeven. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat we elkaar ontmoet hebben. Door haar tips kan ik weer verder. Ik heb ook geleerd dat het niet erg is om soms even een pas op de plaats te doen„  (begeleiding bij ondernemerschap en kanker)


De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie