Inspiratie

Ik haal inspiratie uit het lezen van boeken, artikelen, trainingen, gesprekken, natuur, theater, muziek en gesprekken met mensen. De verhalen, tips en suggesties die ik tegenkom deel ik graag met jou in blogs, tips, boeken, linkjes etc. Alles rondom werk, loopbaanontwikkeling, stress, chronisch ziek, duurzame inzetbaarheid en de actualiteit vind je op deze pagina.

Nieuws

Ben je nu nog aan het werk, maar word je over een paar maanden werkloos. Ben je woonachtig in de regio Midden Brabant en zoek je ondersteuning en eventueel scholing richting ander werk? Meld je aan voor deze dienstverlening vanuit de overheid.

Lees meer >

Boeken

Welke boeken inspireren mij.

Lees meer >

Ziek & werk

Informatie rondom het thema (chronisch) ziek zijn en je werk

Lees meer >

Stress & burnout

Ik ben aangesloten bij de Stichting ‘Begeleiden bij Burnout en Stress’, een landelijk netwerk van coaches gespecialiseerd in deze begeleiding. Informatie over dit onderwerp deel ik hier.

Lees meer >

Links

Websites die mij zijn opgevallen en waarvan ik denk dat jij er je voordeel mee kunt doen staan hier. Voor specifiek informatie over stress, burnout, ziek zijn en werk vind je de informatie in die categorie onder inspiratie.

Lees meer >

De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie