Begeleiding

Begeleiding is voor mij het bijstaan, ondersteunen, meegaan en helpen. We doen dit samen. Bij re-integratie, outplacement, stressklachten of rondom een ander thema.

Bij Re-integratie

Als je wereld op zijn kop staat vanwege je gezondheid waardoor je mogelijk je werk gaat verliezen of het anders zult moeten invullen, hoe fijn is het dan een coach naast je te hebben met veel verstand van je ziekteproces, de wet- en regelgeving en die jouw zorgen over de re-integratie en het traject begrijpt. Iemand die simpel en duidelijk het proces kan beschrijven (ik teken het meestal) en jou op een empathische manier coacht. 

Dit kan ik goed doen omdat ik ruime ervaring heb met complexe vraagstukken en trajecten. Interesse? Neem contact op met mij.

Bij Outplacement

Je gaat je baan verliezen of het is beter om iets anders te gaan doen en je mag daarbij begeleiding vragen.

Ik neem je mee in alle stappen die je kunt zetten om aan een andere baan te komen. Van de heroriëntatie op je loopbaan en functie tot een trainingen solliciteren, netwerken en social media, om vervolgens samen te gaan netwerken en motivatiebrieven versturen totdat je doel is behaald. Neem contact op met mij.

Bij stress of om je werk-privé in balans te houden

Je voelt je niet lekker, ervaart lichamelijke en/of mentale klachten. Wat kun je doen om de stress te verminderen. We gaan op zoek naar de oorzaak (meestal in de vorm van coaching), ik geef je informatie over hoe stress werkt zodat je het beter gaat begrijpen en samen onderzoeken we oplossingen. Daarmee ga je actief aan de slag op je werk en/of thuis.


De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie