Training

Je wilt je medewerkers een training aanbieden óf je hebt zelf extra handvatten en vaardigheden nodig, dan kun je meedoen met:

Regie nemen over je loopbaan, hoe kan ik dat als leidinggevende stimuleren?

Ontwikkelingsgerichte gesprekken voeren met medewerkers, hoe pak je dat aan als leidinggevende.

Hoe stimuleer ik mijn medewerkers om stil te staan bij hun eigen loopbaan in het kader van duurzame inzetbaarheid. Ik geef je de nieuwste inzichten mee en we oefenen motiverende gesprekstechnieken. Interesse? Neem contact op met mij.

Netwerken en social media

Wat houdt netwerken in? Hoe pak ik dat aan? Ik heb geen netwerk dus waar begin ik dan? Ik wil niet op social media? Ik leer je hoe eenvoudig het eigenlijk is en hoe je het kan inzetten voor diverse doeleinden.

Na deze training weet je wat netwerken precies inhoudt, waar jouw eigen netwerk uit bestaat en hoe je dat kunt inzetten om je doel te bereiken. Interesse? Neem contact op met mij.

Solliciteren door netwerken en social media

De meeste banen worden gevonden via netwerken. Solliciteren op vacatures levert de minste kans op een baan, immers je hebt zoveel concurrenten om je heen. Maar hoe pak je dat dan aan? Waar begin je dan en hoe werken de social media platforms.

Na deze training weet je welke social media voor jou het meest interessant zijn om in te zetten in je zoektocht naar een baan. Tevens leer ik je de beginstappen om een profiel op social media te gaan maken. Meer informatie? Neem contact op met mij.

Bewustwording van Stress

Wat is dat nou precies, stress? Welke signalen herken ik en wat zou ik daaraan kunnen doen?

Na deze workshop weet je hoe de stress je lijf binnen sluipt en wat daarvan de gevolgen kunnen zijn. Tevens weet je ze bij jezelf te benoemen en heb je antwoord op de vraag wat je er aan kunt doen. Interessant? Neem contact op met mij.

Jobcraften

Je bent aan het twijfelen over je baan. In je omgeving vindt men dat je moppert over je werk, “misschien moet je iets anders gaan zoeken„. Je vraagt je af waar het precies in zit.

Na deze training weet jij welke taken uit jouw functie je met veel plezier doet én welke taak mogelijk aangepast kan worden om je werk leuker en interessanter te maken. Ook weet je aan welke knop je moet draaien om die verandering tot stand te brengen. Resultaat is dat je niet weg gaat, maar je taken aanpast zodat je er meer voldoening uit haalt. JobCraften? Neem contact op met mij.

Onderscheidend solliciteren

Misschien is het al erg lang geleden dat je een Motivatiebrief of CV hebt gemaakt. Hoe doe je dat in deze tijd?

Na deze training heb je van mij de nieuwste informatie over hedendaags solliciteren én heb je zelf een onderscheidende brief en compleet nieuw CV. Interesse? Neem contact op met mij.

Ken je Kracht

Een training in een groep van maximaal 6 mensen waarin je aan de slag gaat met je toekomst. Bijvoorbeeld na ontslag of het bericht dat je je eigen werk niet meer mag doen. Wat nu? We onderzoeken het stap voor stap en jij gaat ook in kleine stapjes aan de slag. We hebben aandacht voor het verlies van je werk.

Na deze training heb je meer zelfvertrouwen in wat je kunt (vaardigheden en competenties) én heb je een actieplan met kleine stapjes om zelf verder te gaan. Resultaat van de training is inzicht in jezelf, een doel waaraan je wilt werken en een opzet hoe je daar kunt komen. Daarnaast is de lastige situatie waaruit je komt hanteerbaar geworden.


De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie