Hoe ga ik te werk? 

Wat is mijn specifieke manier van werken. 

Werkwijze

Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek kun je jouw verhaal vertellen, eventueel aangeven wat er speelt binnen je bedrijf én vragen stellen. We bepalen samen je behoefte en welk resultaat je wilt bereiken. We formuleren de hulpvraag.

Maar mogelijk het allerbelangrijkste is dat jij bepaalt of je een klik hebt met mij en het vertrouwen hebt dat ik op een goede en deskundige manier, samen met jou, aan je vraag of doel kan gaan werken.

We stellen vast wat je daarbij nodig hebt en hoe lang een traject of training  mag duren. Ik schrijf een voorstel op maat en na akkoord van jou starten we.

Waar moet je dan aan denken?

Bij Outplacement en Re-integratie is meestal sprake van een vooraf afgesproken periode. Vaak 3, 6, 9 of 12 maanden. 

Bij een Heroriëntatie moet je denken aan gemiddeld 6 afspraken binnen 3 maanden. De inzet van een loopbaanscan of specifiek digitaal onderzoek is mogelijk. 

Een training kan individueel gegeven worden of in kleine groepen 1 of meerdere dagdelen. Er zijn trainingen die ik regelmatig geef en zo kan starten. Of ik maak een training op maat. 

Waar vindt het gesprek of training plaats?

Dit bepalen we samen. Het mag bij jou thuis, bij jou op je werk of bij mij op kantoor. Ik werk in Tilburg en in een straal van 25 kilometer daaromheen.


De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie