Boeken, boeken, lezen, inspiratie, kennis, inzicht..................   

Welke boeken inspireren mij.

Welke boeken inspireren mij.

Loopbaanboeken

Op weg naar plezier in je werk van Hilde Backus waarin wandelen en de kracht van de natuur om tot zelfinzicht te komen ook centraal staat. 

IK2 De beste versie van jezelf van Margriet Sitskoorn vanuit het perspectief dat je je hersenen kunt ontwikkelen om je doelen te bereiken met het EFFECT-programma. 

De Creatiespiraal van Martinus Knoope over het proces van doelen bereiken. 

Het dertigersdilemma van mijn oud collega Nienke Wijnants. De belangrijkste loopbaan- en levensvragen van twintigers en dertigers. 

F*ck die onzekerheid van Vreneli Stadelmaier over jouw onzekerheid en irrationele gedachten. 

Marijn is klaar met werken van Huub van Zwieten om jezelf te laten inspireren door verhalen van mensen die een switch in hun loopbaan hebben gemaakt. 

Waargebeurde verhalen

Argentijnse avonden van Carolijn Visser over emigratie, doorzettingsvermogen en een gezin. Dit is het verhaal van de consul van Argentinië die ik ontmoette tijdens één van mijn reizen naar dit prachtige land. 

De Proefkolonie van Wil Schackmann over de kolonieën in Drente. Over hoe wij in het verleden met onze verarmde landgenoten omgingen door ze werk en woonruimte te geven. Hier liggen ook mijn roots. 

Romans

Hersenschimmen van Bernlef, mijn eerste roman die ik las op school waarin dementie en aanvaarding van het onaanvaardbare, de vergankelijkheid, centraal staat

Gedichten en meer...

Leven met de dood van Leo Fijen. Gedichten en woorden die kracht geven. 

Boeken voor de coach

Handboek coachen bij stress en burn-out van Annita Rogier

Essenties van NLP, sleutels tot persoonlijke verandering van Derks & Hollander

Voor jou als leidinggevende

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey. Het boek heeft vele voor- en tegenstanders, maar ik grijp er nog regelmatig op terug. 

En er is meer. Zoek je een specifieke boek, laat het mij weten.

Vraag mij gerust om één van deze boeken te mogen lenen.


De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie