Inspiratie

Ik haal inspiratie uit het lezen van boeken, artikelen, trainingen, gesprekken, natuur, theater, muziek en gesprekken met mensen. De verhalen, tips en suggesties die ik tegenkom deel ik graag met jou in blogs, tips, boeken, linkjes etc. Alles rondom werk, loopbaanontwikkeling, stress, chronisch ziek, duurzame inzetbaarheid en de actualiteit vind je op deze pagina.

Nieuws

Wil jij gebruik maken van het gratis Ontwikkeladvies en ben je woonachtig in Tilburg en omgeving. Meld je aan. Wees er snel bij want op-is-op. Woon je elders en wil je on-line begeleid worden, kan dat natuurlijk ook.

Lees meer >

Boeken

Welke boeken inspireren mij.

Lees meer >

Ziek & werk

Informatie rondom het thema (chronisch) ziek zijn en je werk

Lees meer >

Stress & burnout

Ik ben aangesloten bij de Stichting ‘Begeleiden bij Burnout en Stress’, een landelijk netwerk van coaches gespecialiseerd in deze begeleiding. Informatie over dit onderwerp deel ik hier.

Lees meer >

Links

Websites die mij zijn opgevallen en waarvan ik denk dat jij er je voordeel mee kunt doen staan hier. Voor specifiek informatie over stress, burnout, ziek zijn en werk vind je de informatie in die categorie onder inspiratie.

Lees meer >

De begeleiding van Anja was een aangenaam cadeau mag ik wel zeggen. Met onverdeelde aandacht oprecht met kandidaten aan de slag. Doet wat ze zegt, zegt wat ze doet.

,,

Ontwerp en realisatie: B-more design - CMS: Schmeits Websolutions - Foto's: Paul Bekkers Fotografie